Archive for 10. juni 2013

Stiffness

Stiffness + 2

0

Stiffness

Ryan Marciano, Sunnery James & Chocolate Puma – Stiffness (Original Mix) House Beatport

Har du merket at noen ganger føles det som om du kan gjette deg til hvordan sangen høres ut før du faktisk har hørt den? Noen ganger har man sånn halvveis rett, andre ganger tar du grundig feil. Når det gjelder Stiffness, hadde jeg så rett som det går ann å få det her i verden. Sunnery James & Ryan Marciano er blitt kjent som noen virkelige rytmemagikere de senere årene, og det aller meste de legger hånd på blir solide låter. Stilen deres, harde og kompromissløse rytmer med et aldri så lite eksotisk touch, har blitt en «stamgjest» på Sensation White over hele verden.

Når de her møter de drevne landsmennene Chocolate Puma, som har mye av den samme stilen, er resultatet Stiffness. Det er egentlig ikke så mye mer å si. God låt, og når den skrus opp noen hakk i BPM og spilles av en av disse duoene på et sykt anlegg et eller annet sted i verden blir det nok fest.

Kaskade – Atmosphere (Extended Mix) Progressive Beatport

Det er nesten to år siden Kaskade ga oss sitt forrige album, og etter en konsertturné i USA hvor han spilte på utelukkende små, intime steder med plass til maks 3-400 mennesker, slipper han tittellåten til sin neste kommende skive. Stilen her er stort sett Kaskade som vi kjenner han, litt melankolsk progressiv house som dras av rolige vokaler og digge brekk. Uheldigvis blir denne sangen, for meg iallefall, ødelagt av et hårreisende sløvt første drop og billig produksjon. Og det er synd, for låta begynner veldig bra. Vi får håpe han kommer sterkere tilbake.

Dj Ghost & Ummet Ozcan – Airport (Original Mix) Progressive Beatport

Mandagsslippet på Spinnin’ tilhører også den noe forutsigbare stallen, men når det er så fett som det Dj Ghost & Ummet Ozcan presenterer her, gjør det oss ingenting. Kort oppsummert; rå, hard, big-room progressive tilsatt en klype ASOT resulterer i en fet stadionlåt.

cotu

Axwell – Centre Of The Universe

5

cotu

Axwell – Centre Of The Universe (Radio Edit) Progressive Hot

Axwell – Centre Of The Universe (Original Extended Version) Progressive Hot

iTunes

Axwell rasler med sabelen og slipper endelig en av hans mest etterlengtede låter ut i det fri!

Centre Of The Universe ble spillt for første gang for ca. tre siden, men Axwell sa den gang at han ikke var 100% fornøyd med låten og ville vente til han var helt fornøyd før den fikk se dagens lys. I forhold til remoden som spiller i en mer følelsesladd og nedtonet stemning er originalmiksen et vanvittig stykke ren energi som burde få selv det mørkeste sinn til å lyse opp. Med de storslagne syntene, den vanvittig fengende melodien, det gode vokalsporet og Axwells sinnsyke produksjonskvalitet er COTU en låt som garantert vil bli totalt ihjelspillt på festivaler og klubber verden over denne sommeren!

 Extended mixen er fortsatt TBA, kos dere!