bnight

Zedd – Clarity (Walden Remix) Progressive Soundcloud

Walden la ut sin remix av Clarity eksklusivt på dancingastronaut for et par uker siden. Litt svett lydkvalitet på den, men likefremt en knallfet remix!

Sidney Samson – Move (Original Mix) Electro Beatport

Spesiell låt fra Sidney Samson som virkelig har slitt med å imponere meg siden klassikeren Riverside. Han hadde en fet låt med Martin Garrix for litt siden og følger nå opp med en egenproduksjon av tilsvarende sort. Bigroom electro/prog med et ganske overraskende dropp som fungerer ganske bra selv om det er mildt sagt beinhardt.

Lazy Rich – Insomnia (Original Mix) Electro Hot Beatport

Lazy Rich var også klar med ny låt denne uken i form av vokallåten Insomnia. Det som er litt morsomt med låta, er at vokalsporet er levert av Chris Lakes vakre kone, Gita Lake, kanskje bedre kjent under artistnavnet Nastala som har levert vokalspor til noen av Chris Lakes låter (bl.a. til en av mine favoritt funkyhouse låter, Stay).

Brekkene i Insomnia er rett og slett utrolig digge og vokalen passer helt dønn perfekt til låten før det braker løs i typisk Lazy Rich stil. Kanskje litt snillere enn vanlig, men likevel hardt nok.

KillaGraham & Carnage – Mr. Lover (Original Mix) Electro Soundcloud

Carnage & Borgore har drevet litt hver for seg i det siste og mens Borgore er på trappene med en collab release med Cedric Gervais har Carnage jobbet med KillaGraham. Resultatet ble electrolåten Mr. Lover som ble gitt ut gratis på Soundcloud tildligere i uken.