Archive for 10. januar 2013

Underground-Fix1

Underground Fix

4

Underground-Fix1

Underground Fix går for første gang «on the road»

Fredag 18. januar får man endelig oppleve Underground Fix live på BrukBar & SUPA Klubb i Trondheim. Den norske elektronicaprodusenten Pandreas skal spille konsert, mens heutZe har fått med seg deep house og disko DJ Tigergutt og skal holde klubben gående både før og etter konserten. Dere som befinner dere i bartebyen den fredagen vet hva som ligger i planene for kvelden. Electronica, disko, house og techno venter!

Dørene åpner klokka 23:00, aldersgrensen er 20 år og CC er 60,-.

+++

Beatportchart

Fabio Gianelli – Maintain (M.A.N.D.Y. Remix) Deep House Hot

Get Physical er ikke et label som ofte skuffer, det gjør de heller ikke denne gangen. Fabio Gianellis Maintain var en av labelets aller største hits i fjor og nå har den fått en remix av labelbossene M.A.N.D.Y.. I kjent stil gir duoen oss mørk, laidback og bassdrevet deep house som passer perfekt med vokalsporet til originalen.

James Dexter – Never Guna Stop (Original Mix) Deep House Hot

Herlige summer-vibes her fra James Dexter. Det går jo mot lysere tider så denne låta er ikke helt upassende. Dexter har produsert en chill deep houselåt med herlig rytme og bass og fengende vokaler. Ble sluppet i sammen med to andre låter fra Dexter på Large Music. Anbefaler deg å sjekke ut hele EPen.

Roberto Clementi – Overrule (Original Mix) Techno Hot

De som sier at techno ikke er fengende kan bare gå å legge seg. Denne låta fra Roberto Clementi sluppet på Soma Records er akkurat det, fengende! Du har de velkjente technoperkusjonene og rytmefokuset, men du har også meget fengende synther og melodier i denne låta. Slam vet hvordan han finner god, variert musikk til sitt label.

Oliver Lieb – The Shortest Day (Dapayk Remix) Tech House

Cari Lekebush & Zoe Xenia – Good Love Sweet Love (Original Mix) Tech House

Def:Play – Put You Down (Darius Syrossian Remix) House

Bimas – Dancing (And You Love It) (Original Mix) Techno

Marcus Worgull & Osunlade – Reno (Original Mix) Deep House

Pirupa & EdOne – Big Oldies (Original Mix) Tech House

Tapesh & Maxmiljan – One Night (Original Mix) Deep House

+++

Det er dags for ny Fixtape! Tommy Dia, som har laget mikstape for Underground Fix tidligere, gir oss en time med herlig disko og deep house. I denne timeslange mikstapen får du chille låter fra produsenter som Finnebassen, Audiojack, Hot Since 82, Tensnake og Monitor 66. Det er bare å lene seg tilbake å nyte reisen Tommy Dia tar deg med på!

Om ikke dette var nok underground for deg så skal jeg sørge for å få postet en technolåt som får tapeten til flasse av veggene dine i morgen!

skalert90

Ouch! / Chopper / Don’t Go

3

skalert90

 

U’Moon – Ouch! (Original Mix) Electro Hot Beatport

Som årets første, og foreløpig beste utgivelse fra Sick Slaughterhouse showcaser de endelig en ny artist. Fjoråret var preget av utgivelser med safe navn som Fast Foot, Lazy Rich og Far Too Loud. Plateselskapet som kanskje er verdens strengeste til hva de utgir av electroproduksjoner starter året med et brak, og jeg kan med hånden på hjertet si at Ouch! er en originalproduksjon som omfavner nyskapning. Rolig flørt med hard dance -elementer fungerer ypperlig i form av synth stabs, og gir et sluttprodukt som faktisk lar deg sitte igjen med et positivt intrykk av et tema ellers blir forbundet med shabby’e raveparties.

Invaders of Nine – Don’t Go (Jay Robinson Remix) Electro Hot Beatport

Større kontraster mellom oppbygging og tema i dropp skal man lete lenge etter. (Tar gjerne imot tips her) Jay Robinson, som støtt og stadig får spilletid og support på BBC Radio 1, tar utfordringen på strak arm. Det nydelige melodiske breaket går over i en fullskala rave groove. For å videre forklare hva jeg mener, er det selvfølgelig snakk om bassynthen som forøvrig er fryktelig catchy, noe som kanskje er litt utypisk i dagens electrohouse-dropp. Dette er en låt jeg hadde digget å få høre spilt ute av en DJ med litt baller.

James Egbert – Chopper (Original Mix) Electro Beatport

Er fryktelig vanskelig å ikke tildele hot-stempel her også. James Egbert utgir på på Burn the Fire, noe jeg synes er ganske kult etter kjempeåret han hadde i fjor. Er alltid bra med produsenter som etter gjennombrudd gir tilbake til til vaskeekte labels. Hvordan droppet, som regelrett er drum & bass fortsatt så lett glir tilbake i four on the floor, imponerer i hvertfall meg. Mest unike, og sannsynligvis nå min favorittproduksjon fra Egbert.