Archive for October, 2010

Gamle Favoritter #5 You told me that music matters!

 

Denne utgaven av gamle favoritter har vært postet før, men jeg re-poster den rett og slett av den grunn at den inneholder mange viktige og gode låter som jeg ikke vil at noen skal misse!


Faithless ft. Cass Fox – Music Matters (Mark Knight Remix) Progressive Classic
Spør du meg om en topp 10 liste, så ville denne låta her vært med. Mark Knight er en av mine favorittprodusenter, og i 2009 skrudde han sammen en remix som definererte den moderne progressive sounden. Fantastiske vokaler av Maxi Jazz og Cass Fox!

Juan Kidd & Felix Baumgartner – Now You’re Gone (Original Mix) Progressive
Klassisk diva-stil-vocal-house med en fet break!

DCA Project – Sandcastles (John Dahlbäck Remix) Progressive Classic
Pulserende synther og en old-school breakdown gjør denne til en klassisk house-pumper!

Deadmau5 – Not Exactly (Original Mix) Progressive/Electro  Classic
Denne ble spilt av absolutt alle da den kom. Instant classic med noen ekstremt heftige synth cords!

WTF – Chicken (Original Mix) Electro
For en produsentgjeng. WTF består av Deadmau5, Tommy Lee (!) og DJ Aero. Jeg er ikke så fan av electro, men denne er bare helt konge!

Benny Benassi – Satisfaction (Original Mix) Electro
Dirty, simple electro that uses a synthesized speech generator for vocals. Kan man ønske seg mer? Benassis største hit!

Eric Prydz – Call On Me (Original Mix) House
Hate it or love it. Jeg velger å like den ;-) Remake av Steve Wimwoods 80-talls hit “Valerie”.

Eric Prydz – Pjanoo (Original Mix) + Pjanoo (Radio Edit) House Classic
Italian style piano returns to house music! Gigantisk låt fra Prydz! Dette er en superhit som regjerte verden i 2008. Enkel idé som ble komponert bra = suksess. Utallig mange har prøvd å remixe den, men ingen har lykkes ordentlig. Kanskje ikke så rart når den er perfekt til å begynne med.


Hvis du er ny på bloggen, søk på “Gamle Favoritter” i søkefeltet og få med dere de viktigste låtene som har vært! Ellers går dere glipp av mye. Neste uke blir det en splitter ny utgave!

Wednesday Groove

Her er en liten post med noen godbiter jeg spiller en del av om dagen!


Nick Galea, Mark Dynamix – I Gotcha (Dave Winnel Remix) Tech

Rå og funky stop & go tech!

Sunloverz feat. Rosette – Fire (Niels Van Gogh Remix) Progressive/Tech

Utrolig heftig drop i denne remixen av tyske Niels Van Gogh.

Steve Angello – KNAS (Peppermint ‘Private’ Rework) House

Steve Angellos låt “KNAS” har de fleste hørt, men denne nye tolkningen av Peppermint er helt rå. Syns du den måler seg med originalen?

The Playin’ Stars – You Needed Me feat. Romanthony (D.O.N.S. Full Vocal Remix) House

Kul låt med en spretten rytme. Burde få de fleste danseglade til å røre på seg!

Fatboy Slim VS Duck Sauce – What The Barbara Streisand (Inphinity Bootleg) House

Inphinity tar i bruk en vokal sample som mange burde være kjent med og den funker veldig bra på denne låten.

Static Revenger & Angger Dimas – Long Time 2010 +++

Vokalen i den låten her er jeg sikker på å ha hørt et sted, men kommer ikke på det. Speak up hvis du vet! Kul houselåt som Lazrtag har gjort om til en litt dub inspirert electro låt.

Static Revenger & Angger Dimas – Long Time 2010 (Original Mix) House

Static Revenger & Angger Dimas – Long Time 2010 (Lazrtag Remix) Electro

Dreamer er egentlig en indie/nu-disco låt som bl.a. disse to har remixet. Beatport sier at Benny sin remix er progressive, men jeg mener det er house. Samme det, sjekk de ut :)

Tune In Tokyo – Dreamer (Nick Galea Remix) Progressive

Tune In Tokyo – Dreamer (Benny Royal Remix) House

Nydelig vokal til en massiv låt. Jeg mener den er mye bedre enn med Tinie Tempah. Hva mener dere?

Swedish House Mafia – Miami 2 Ibiza (Shermanology Edit) Progressive

Pleasurekraft/Kraftek

Pleasurekraft lanserte i går den første EPen på deres nye label “Kraftek”. EPen inneholder Pleasurekrafts nyeste release “Hugo, Pleasurekraft – Nosferatune (Original Mix). Dette er virkelig en banger. Her møter vi en litt mørkere Pleasurekraft med en skremmende vokal og fantastisk bouncy basslinje. Passer perfekt til Halloween! Support Pleasurekraft og Kraftek å kjøp denne releasen her: Beatport

Hugo, Pleasurekraft – Nosferatune ft Renoa (Original Mix) Techno

Pleasurekrafts nyeste remix hadde releasedate 19 Oktober, men den ble tatt vekk fra beatport.com dagen etter av en grunn vi ikke vet, men housebloggen fikk tak i den og den er deilig. BSOD – This Is The Hook (Pleasurekraft Mix) er en veldig spennende sang med en litt alternativ melodi og såklart Pleasurekrafts kjennetegn; en veldig leken vokal

BSOD – This Is The Hook (Pleasurekraft Mix) Tech House

Dada Life – Unleash The F**king Dada +++

Tim Berg – Seek Bromance (Porter Robinson Remix) Electro
Porter Robinson nailer nok en produksjon. Ingen tvil om at han er årets navn innen electrohouse! Jeg sitter her og prøver å finne ord for å beskrive dette monsteret av en remix, men det er neimen ikke lett! Droppet kan bare beskrives som; I’ll get to you… BANG!

Harry Choo Choo Romero, MYNC, Jose Nunez – Boogers (Avicii’s Dumb Dumb Remix) Electro
Ikke Aviciis vanlige stil, men det er godt å se at han mestrer litt mørkere stiler. Denne produksjonen kan sammenliknes mer med Tim Berg aliaset hans. Veldig kule synther i droppet, og et godt driv! Big ups Tim!

*Update*

Dada Life – Unleash The F**king Dada (Original Mix) Electro
Dada Life er ute med nye fantestreker.. og det resulterer som vanlig i utenomjordiske feite electro-beats! Denne er meget, meget god! Get it while its hot!


 

Nyåpning Av Buddha Lounge Bar [LIVE STREAM]

 

Buddha Bar, Housebloggen, Nyåpning, Andy North, Samuel P og LIVE STREAM!


Det mange har snakket om de siste ukene er fakta. Buddha Bar nyåpnes førstkommende fredag 29. oktober, og det skal åpnes med et smell. Vi og Buddha bar inviterer alle festglade mennesker til nyåpning, og er du for lat til å dra STREAMER Housebloggen hele eventet LIVE fra 23.00 til 03.00. Whoop Whoop!


Selveste Andy North og Samuel P vil befinne seg bak miksebordene, og koke opp stemningen vi alle har opplevd på Oslo’s største klubber de siste årene.


Andy North:
Andy North er en ordentlig jovial kar. Han har ikke bare laget liv for tigerstadens festglade mennesker. Han har nemlig spilt med storheter som Benny Benassi, ATB, Paul Van Dyk, Axwell, Antoine, Milk Inc og mange mange flere. På mirakuløst vis klarer han å blande sammen de beste elementene fra de største låtene innen house, og resultatet blir intet mindre enn fabelaktig!

Samuel P:
Samuel P spiller big room housemusikk på sin egen originale måte. Han er nøye med at låtene spilles i harmoni med hverandre og han bruker akapellaer for å skille seg fra andre DJs. I 2010 kom Samuel P på 2. plass i Tryvann DJ battle. Han er også Housebloggens egen DJ så denne karen vet hva han driver med.
Samuel P har laget en rekke bootlegs som har blitt støttet av blant annet Axwell, Swedish House Mafia og John Dahlbäck. Han har spilt med DJs som Avicii, Albin Myers, Yolanda B Cool, Daniel Ortega og Mike Moreno for å nevne noen navn.

Vi gleder oss til åpningen av det som garantert kommer til å bli et av de beste utestedene i Oslo for ID 20. Garantert for deg som liker housemusikk.
Gratis inngang for alle!

HUSK: VI STREAMER LIVE FRA BUDDHA BAR HER PÅ HOUSEBLOGGEN.NO FREDAG 29.OKTOBER 23.00 til 03.00!

Underground Fix

Underground Fix er et nytt konsept fra housebloggen hvor vi legger ut det nyeste og beste innenfor Techno, Minimal og Tech House av den litt mørkere sorten. Vi befinner oss i disse sjangernes storhetstid og det vokser fortsatt.

Rah Band – Clouds Across The Moon (Mastiksoul Remix) Tech House

Etter min mening er dette den beste remixen av denne låta. Mastiksoul har gjort en fantastisk jobb med denne med veldig kul intro, lekende elementer og en helt fantastisk beat

Umek & Beltek – Back In The Race (Original Mix) Techno

Umek er en av kongene i gamet. Denne sangen ligger for øyeblikket som #1 på beatport.com og har fått stor support. Umek og Beltek har fått til en agressiv synth som dreper dansegulvet

Nicola Minella – Trib Original Edit Minimal

Dette er en av mine favoritter om dagen. Sangen har en helt fantastisk drivende beat med et tribal preg og et dropp som er til å gråte av.

Flavio Diaz – Blue (Uto Karem Remix) Techno

Uto Karem slår virkelig til igjen. Klarer ikke sitte stille til denne.

Paul Thomas, Sonny Wharton, Ant Brooks – Konduktor (Manuel De La Mare Remix) Techno

Manuel De La Mare er en av de få som virkelig prøver seg med forskjellige stiler. Etter min mening er han bedre på techno enn house. Remixen hans av Konduktor er brutal.

Da Fresh – Once Again Original Mix Techno

Fantastisk driv av Da Fresh. Floor Killer!

Max Bett – Mad Clinic Techno

Denne har jeg postet på bloggen alleredet, men dette er en så stor sang at den måtte få være med på jomfruposten til dette konseptet. Her handler det om lekende lyder og effekter. Max Bett hadde nok aldri trodd at denne skulle bli så stor

Legg gjerne igjen en tilbakemelding om hva dere vil høre mer av.

DJMAG top100 (leak)

DJMAG top100 er listen over alle lister når det kommer til den elektroniske musikkverdenens kjendisliste. Dette er faktisk den eneste listen som betyr noe i denne industrien. Dessverre har listen vært preget av problemer i år, og mange av de større artistene på listen har blitt anklaget for juks ved å betale for å få individuelle stemmer. Hvorvidt det stemmer eller ikke er uklart, men det ser ikke ut som noen har blitt fjernet eller utestengt fra avstemningen. Hele listen, DJMAGs top100 finner dere i kommentarene!

Når listen offisielt kommer ut på djmag.com kan man lese bio på hver artist, samt intervju som handler om året som har gått! Veldig spennende! Enig i listen eller ikke? Diskuter!

Scary Monsters And Nice Sprites

Her er en helt syk dubsteplåt og et par ville electro låter å kose seg med på søndagen :)

Skrillex – Scary Monsters And Nice Sprites (Original Mix) Dubstep
Ubeskrivelig vill dubsteplåt som havnet på topp 10 på beatport overall etter imponerende 2 dager!

Spencer & Hill vs Bastian Van Shield – Cantina (Spencer & Hill Mix) Electro
Alle har hørt den velkjente “kantinemelodien” i Star Wars. Spencer & Hill har tatt i bruk dette samplet og laget en frekk, Wolfgang Gartner inspirert electro banger.

Sedecutive – Rockin (Bassjackers Remix) Dirty Dutch
Bassjackers i kjent stil. Ikke veldig orginalt, men dirty dutch er fortsatt i manges hjerter

Zombie Nation – Squeek (Bart B More Remix) Electro
Bart B More kommer igjen med en helt unik electro sound. Denne smeller hardt!


With Your Friends

Keen på noen alternative beats? Her er 3 digge og nye Indie/Nu-Disco låter!


Skrillex – With Your Friends (Long Drive) (Original Mix) Indie/Nu-Disco Hot
Vakker og veldig surrealistisk låt fra Skrillex, som vanligvis produserer electrohouse som er så forvirrende og hard at den forårsaker øreblødninger. Sett den på, lukk øynene og len deg godt tilbake, så skjønner du hva jeg mener! En av årets beste låter for meg!

Ou Est Le Swimming Pool – Jacksons Last Stand (Those Usual Suspects Remix) Indie/Nu-Disco
Klassisk indielåt med deilig vokal og de typiske indiesynthene! Men den er meget god, og er av den typen man aldri får nok av!

Fukkk Offf – Worldwide (Original Mix) Indie/Nu-Disco
Feit indie vibe blandet med rap-vokal! Fungerer meget bra!

Electro House MEGAPOST!

Går du aldri lei hardtslående låter med sinnsyke electroriff? Da er denne posten noe for deg. Noen nye, noen gamle, og hele 12 klassikere! Dette er ikke posten du misser..

Spencer & Hill feat. Lil Jon – Less Go! (Porter Robinson Remix)
Porter Robinson er en av årets største snakkiser innenfor electrohouse, og han er tilbake etter storhiten ‘Say My Name’. Han imponerer stort med et lydbilde som bare beviser en ting; at han er genial. Forholdsvis “ny” i gamet, men utfordrer allerede tungvektere som Wolfgang Gartner! Remixen hans av Spencer & Hills nye ‘Less Go’ er crisp som få låter er, og det er ikke vanskelig å skjønne at han legger ned mye tid i produksjonen av låtene. Dette er definitivt ikke billig lyd! Er spent på hvordan Original Mix er..

Dirty Rich – Dirty (Original Mix)
Droppet på denne låten må bare høres. Det er SÅ BRA produsert! Etter flere år med dårlig electro, så er det tilbake for fullt! Ligger høyt oppe på beatports electrolister!

+++++

Tune Brothers – The Drones (Jolly Remix)
Porter Robinson – Say My Name (Original Mix)
Jiro Vega – Aqua (Miles Dyson Remix)
Etienne de Crecy – Hope (Djedjotronic Remix)
Sandro Silva, Anjiro Rijo – Fifty What (Dem Slackers Remix)
Dem Slackers – Swagger (Clouds Remix)
Bombs Away – Big Booty Bitches (DirtyLoud Remix)
Deadmau5, Wolfgang Gartner – Animal Rights (Original Mix)
Duck Sauce – Barbra Streisand (Afrojack Ducky Mix)
Spencer & Hill – Sunbeam (Original Mix)

12 Classics


Chuckie – Aftershock (Can’t Fight The Feeling) (2009)
Afrojack – Pacha On Acid (Original Mix) (2009)
Mason – Exceeder (Original Mix) (2005)
Burufunk & Carbon Community – Community Funk (Deadmau5 Remix) (2007)
Deadmau5 ft Jelo – The Reward Is Cheese (Original Mix) (2008)
Deadmau5 – Ghosts N Stuff (Original Mix) (2008)
Hervé – Cheap Thrills (Original Mix) (2007)
Mr. Oizo – Flat Beat (Original Mix) (1999)
Alter Ego – Rocker (Eric Prydz Remix) (2005)
Thomas Andersson – Washing Up (Tiga Remix) (2005)
Roman Salzger – Lollipop Machine (Original Mix) (2007)
Kid Cudi – Day ‘N Nite (Crookers Remix) (2009)

For å spare dere for bryet med å laste ned en og en låt, så har jeg laget to pakker. Den første inneholder de 12 første låtene, og den andre inneholder klassikerne. Alle låtene kan forøvrig lastes ned en og en! Enjoy.


Last ned del 1!

Last ned del 2!

Kommentarer blir satt pris på!

Fredagslisten 22.10.10

Takk til alle de som tok seg tid til å se streamen vår i går! I dag kjører vi på med det beste av det siste, det er atter en gang fredag.


´NERVO feat. Ollie James – Irresistible (TV Rock Vocal Mix)
Etter min mening det beste som kom ut uken som gikk, tung beat og massiv break som på det rette anlegget er i stand til å ta liv!

Killers & Rockers – I Always DJ Naked At The Terrace (Original Mix)
Enda en stor låt fra uken som gikk! Progressive på sitt beste!

Swanky Tunes – Across The Light (Original Mix)
Massiv låt fra Swanky Tunes, kom ut tidligere denne måneden. Var ikke helt sikker på den første uka, men nå har den funnet veien helt inn i hjertet mitt! Spilt av undertegnede i går ;)

Nicky Romero – Growl (Original Mix)
En låt vi har ventet på lenge alle sammen, denne tar av! Meget lave frekvenser i denne.. det vil si, en heftig basslinje.

Dabruck & Klein feat. Jean Elan – I’ve Got My Pride (Hold My Head High) (Original Mix)
Artister tidligere kjent for heftig electro. Denne låten derimot er ikke electro, de slår seg på hypen som har blitt veldig populær om dagen. Digg vokal, massive synther, fengende melodi og tung beat. Herlig..

DJ Eako & Peppe Nastri ft Klarita – Stupid Game (Stefano Pain & Marcel Booty Mix)
Massive breaks og heftig klimaks!

Prodigy – Breathe (René Amesz Remix)
Mange har opp igjennom årene forsøkt utallige ganger å remixe denne klassikeren, men få har lykkes. René Amesz har så definitivt gjort akkurat det. Låten ligger strengt tatt på grensen mellom house og techno. Gjør deg selv den tjenesten å sette på låten på et ganske kraftig anlegg med god bass, og du vil skjønne akkurat hvorfor den er et av mine valg i fredagslisten!

Alex Kenji, Thomas Gold – What’s Up (Dub Mix)
Tech-drivet til Alex Kenji + house-feelen til Thomas Gold = sant..

HouseBloggen.no LIVE

Showet starter 20.00! Fra bartebyen snurrer Lango skiver inn i stuen din!

Enzo Siffredi

Enzo Siffredi er en produsent jeg mener får alt for alt for lite oppmerksomhet. Han har laget låter med support fra store navn som Pleasurekraft og Format:B, men han fortjener virkelig å være blant de store gutta. Stilen til Enzo fenger veldig med fantastisk bruk av jazz og “Gypsy” elementer. Sammen med en drivende beat stråler musikken hans positivitet og god stemning.

Enzo Siffredi – G Swing Original Mix House

Nyeste releasen til Enzo. Nydelig bruk av gammel jazz sample. Leken basslinje og god stemning gjennom hele sangen

Enzo Siffredi – Italo Gypsy Original Mix House

Dette er gypsy house på sitt beste. Sykt fengende riff og drivende rytmer. Stor support fra Pleasurekraft

Enzo Siffredi – Mexico Original mix Tech House

Dette var den første sangen jeg hørte av artisten og jeg digga det fra første stund. Basslinjen er helt nydelig, droppet er fantastisk og vokalen klistrer seg på hjernen.

Vi er veldig interessert i å høre hva dere syns om Enzo Siffredi!


Deep Fix

Her på housebloggen.no ønsker vi alltid å forbedre innholdet vårt til dere lesere. For å øke bredden, vil vi fremover kjøre på med en konsept innen deep- og tech house kalt “Deep Fix” og “Underground Fix”, som vil inneholde deep/tech av beste sort, samt de de feteste techno og minimal utgivelsene. Med jevne mellomrom kommer det i tillegg et par klassikere som ikke burde misses.

Så utforsk houseverdenen og len deg tilbake for å nyte deep’ens rytmer eller la deg rive med av tech’ens ville basslines!


Dennis Ferrer – Dem People Go! feat. Bola Belo (Kruse & Nuernberg Unreleased Dub) Deep

Kruse & Nuernberg’s dub gir låta til Ferrer fra 2006 en personlig re-touch og den er ikke til å kjenne igjen. Feitere bassline, forenklet vokal og et driv kun verdig disse gutta. Hot!

Colette, Home & Garden – Sexuality… He’s 2 Young feat. Colette (Home & Garden’s Mix) Deep

Denne er tatt ut fra et av de nyeste Defected albumene; “Bargrooves Deluxe” som ble sluppet for et par dager siden. Leken låt med en sexy vokal som du kommer til å forelske deg i.

Nico Lahs – Clean Track (Original Mix) Deep

Etter at Nico Lahs etablerte seg i Berlin, har det bare gått en vei for denne karen, og det er opp, opp, opp! Denne låta viser hvorfor han er en av 2010’s største talenter og for din egen del, ber jeg deg sjekke ut resten av utgivelsene hans.

Fries & Bridges – Just Because (Ghetto Mix) Deep

Anført av en chunky beat og akkompagnert med en dyp vokal, er dette en deep låt du bør få med deg!

Kings Of Tomorrow, Sandy Rivera – Finally feat Julie McKnight (Dance Ritual Mix) Deep Classic 

Denne låta drar på årene og det er vel nesten 8 år siden den kom, men denne typen house holder seg utrolig godt. Sett den på, og drøm deg bort til varmere strøk og en kald pils på stranda. Nydelig!

Dennis Ferrer – Son Of Raw (Original Mix) Deep Classic

Muligens en av de største deep house låtene i 2009. Dennis Ferrer er kongen, rett og slett.

I Always DJ Naked At The Terrace

Tim Berg (Avicii), Austin Leeds & Nick Terranova gikk sammen om denne låten, og resultatet ble meget interessant! “I Always DJ Naked At The Terrace” er hvertfall helt klart en av årets beste progressive låter. Dette er mesterlige saker!

Killers & Rockers – I Always DJ Naked At The Terrace (Original Mix) Progressive Hot

++ 3 gode låter, not to be missed! En bassline-smasher fra Afrojack med seriøst lave frekvenser, en digg housy låt fra Peter Gelderblom og en ny mashup av Kaskade, som er meget god!

Peter Gelderblom,Blacktron – Burn It Up (Original Mix) House
Afrojack Ft. Royal Flavour – Verano (Original Mix) Electro
Kaskade vs Robin S. – Be Still And Show Me Love (Kaskade Mash Up) House

Grønt lys for Extrema Outdoor 2011

I går ble hele dramaet rundt Extrema avgjort i Bærum Kommunehus! Tre representanter fra Høyre stemte imot å tillate festivalen, mens de øvrige ni fra Høyre, Frp, Venstre og Arbeiderpartiet stemte for! Dermed blir det Extrema også i 2011, forhåpentligvis med store navn på plakaten denne gangen også! VI GLEDER OSS!!

Videre vil jeg bare dele en morsom liten nyhet med dere. Den tidligere glamourmodellen Aylar, har visst debutert som DJ. Skulle virkelig likt å sett hva hun drev med i den DJ-boothen.. enten var det et ferdiginnspilt sett, ellers så hørtes det mest sannsynlig helt forferdelig ut.

– Om det er interesse for det, så spiller jeg gjerne andre steder også. Dette var moro, avslutter hun

Beklager å si det Aylar, men hold deg å være mislykket glamourmodell/pornostjerne, eller fokuser på studiene dine. Mer om Aylars “DJ”-debut kan du lese på tv2underholdning.no!

PS: Extrema vil bli avholdt 25 juni 2011, så sett av datoen! Minner også om live DJ-sett stream på bloggen i morgen kl 20.00 med Lango!

Red Carpet- Alright (Mikael Weermets & Audible Remix)

Mikael Weermets feiret 500 followers på Twitter ved å gi ut en gratis remix av Red Carpet – Alright. Sangen har en nydelig vokal og et deilig pianoriff. Swedish Style!

Red Carpet – Alright (Mikael Weermets & Audible Remix) by mikaelweermets

En liten hilsen fra Mikael Weermets til Housebloggens lesere:

“Tack så mycket för alla varma ord och all fantastisk support, ses snart i Norge!”