matzo

BBC Radio1s hyperpopulære mixtape konsept, «Essential Mix» fikk i går kveld et nytt, strålende bidrag. Ikke mange dagene etter selveste Eric Prydz leverte inn sin fantastiske miks er enda et svært hett navn ferdig med sin gjennomgang. Matan Zohar aka Mat Zo, kjent fra låter som Bipolar, Easy, Mozart og The Sky, spillte i går av 70 (!) fantastiske låter iløpet av de to timene sendingen varte.

Tracklisten må være noe av det mest spennende og varierte jeg har hørt i en mixtape på svært lang tid, og Mat Zo har igjen bevist for meg at han kanskje er et av de mest spennende navnene vi har akkurat for øyeblikket. Han har vært en av mine favorittartister helt siden jeg først hørte om han for 7 år siden og min personlige mening er faktisk at han banker Essential Mixen til Prydz langt ned i støvlene med en forrykende lineup av tech house, prog house, indie, funky house, electro house, trance, dubstep og mer. Variasjonen utover i miksen var bare så enormt stor, og hver eneste låt overgikk den forrige på en eller annen måte, at jeg satt med gåsehud omtrent fra start til slutt. Det er dette jeg alltid har elsket med Mat Zos musikalske uttrykk – at han ikke ser sjangere som en begrensning, men velger å flette de inn i hverandre.

Enten du har vors eller skal ta det rolig i dag, har du to timer der du kan lytte til musikk bør du bruke de på denne! Hot!