IMG_1589-620x620

Robbie Rivera & Blake Lewis – All We Are (David Solano Remix) House Beatport

 David Solano gjør en god jobb med å remixe Robbie Riveras. All We Are kom egentlig med flere remixer i tillegg til originalmixen som kom i Mai, men førstnevntes versjon er i mine øyne den eneste som er verdt å snakke om. Solano kjører en ganske røff stil i denne remixen med mye bigroom-elementer som kler den småcheesy vokalen ganske godt.

Chris Montana & Etienne Ozborne – My Body’s Burnin’ (Original Mix) Progressive Beatport

Chris Montana må kunne sies å være en mester i å lage sexy og dirty houselåter som virkelig får dansegulvet til å riste. I samarbeid med Etienne Ozborne har de gitt ut My Body’s Burnin’, en tung og massiv låt med en enkel liten vokalsnipp som sier det samme gjennom hele låta, men med et beist av en basslinje og et herlig sammensatt lydspekter fungerer det optimalt. Låta har en nesten magisk atmosfære som er godt ivaretatt gjennom breaks og buildups.

Dennis van der Geest – Bring The Noise (Original Mix) House Beatport

Bring The Noise er en litt avslappet og behagelig låt men som allikevel har nok energi til å kunne funke på et dansegulv. Det er ikke så voldsomt mye som skjer i løpet av de 5 minuttene som låta varer, men beaten er godt nok komponert til å opprettholde et bra driv gjennom hele låta. Det eneste som jeg personlig synes er litt dumt med denne låta er den malplasserte og småslitsomme vokalen, men det er en smaksak.