Archive for 8. januar 2013

8257939411_e494f70762_z

Helix (Gesaffelstein Remix)

1

8257939411_e494f70762_z

Justice – Helix (Gesaffelstein Vision Remix) Indie/Nu-Disco Hot

Vidunderbarnet Gesaffelstein har gjort det igjen! Denne franskmannen har hatt mange sinnsyke produksjoner det siste året, og gjør kun sin egen greie. Det står det respekt av! Her tar han electro-rock anthemet Helix fra Justice og helomvender det til en helt ny låt. Blytungt og mørkt industrielt driv i 117 bpm med lag på lag av fete lyder, vokalchops og cowbells gjør dette til en symfoni i en helt egen klasse.

Justice –  Helix (Domenico Torti’s Headspin Remix) Indie/Nu-Disco

Domenico Torti gjør sin Ed Banger-debut med denne remixen av Helix. Den Paris-baserte produsentens versjon ligger nærmere originalen i den generelle sounden, men har en ganske grimy arrangering. Headspin beskriver kanskje mye. Ikke i nærheten av den geniale Gesaffelstein remixen, men en artig remix.

Beatport

6139663563_0d7d57c2ed_z

Just One Last Lift Off (Project 46 Mashup)

0

6139663563_0d7d57c2ed_z

To hardstlående mashups for settene dine i 2013!

Avicii vs. Showtek & Justin Prime – Cannonball Silhouettes (MADEin82 Mash) Progressive

David Guetta feat. Taped Rai & W&W – Just One Last Lift Off (Project46 Mash) Progressive

EPIC 004

Eric Prydz pres. EPIC Radio 007

0

EPIC 004

Nytt år, ny måned, ny EPIC Radio

Eric Prydz debuterte sin podcast, EPIC Radio, i fjor og gjorde det ble fort klart at dette var enhver Pryda-fanboys drøm. Dette var første muligheten mange hadde til å få høre, i full kvalitet, Eric Prydz’ sin skattekiste med låter som ikke har blitt sluppet enda. Seks utgaver ble laget i fjor, mange nye låter debuterte og mange av fansens mest ønskede EPer ble spilt. Nå er det nytt år og det er klar for ny podcast i regi av supersvensken.

En låt mange har ønsket i podcasten får sin debut her. Bangeren INOX 2009 ID, som faktisk viser seg å være en Cirez D-låt, er en gjenganger i Eric Prydz sine sett. Det var en låt jeg savnet på Pryda-albumet, men nå virker det som det håp at den får sett dagens lys, for det er på høy tid med et Cirez D-slipp. Andre nevneverdige låter i denne posten er en mørk dub remix fra Eric Prydz av Jeremy Olanders Let Me Feel som slippes senere i januar. I tillegg får vi den herlige Prydz-mashupen av New Orders Blue Monday og Daft Punks Harder Better Faster Stronger. En annen låt i podcasten jeg vil dere skal sjekke ut er Crave (Deetron cRAVE Dub). Det er en fantastisk technolåt som har gått på heftig rotasjon her i gården de siste ukene. At Prydz kan sin techno, er det ingen tvil om!

Eric Prydz pres. EPIC Radio 007 

Tracklist:

01. Williams  – The Arrival (The Departure) (Eric Prydz 2005 Private Remix) (Unreleased)
02. Pryda – ID (Unreleased)
03. Jeremy Olander – Let Me Feel (Eric Prydz Dub Remix) (Unreleased)
04. Cirez D – ID (INOX 2009 ID) (Unreleased)
05. New Order – Blue Monday (Eric Prydz Remix) w/ Daft Punk – Harder Better Faster Stronger (Acapella)
06. Pryda – Power Drive (Unreleased)
07. Pryda – Europa w/ Everything But The Girl – Missing (Acapella)
08. Digitalism – Circles (Eric Prydz Remix)
09. Mark Broom – Satellite (Eric Prydz Re-Edit) (Unreleased)
10. Deetron feat. Hercules & Love Affair – Crave (Deetron cRAVE Dub)
11. Rone – Parade (Dominik Eulberg Remix)
12. Jose Gonzalez – Crosses

wild flower

Strong / Let’s Go / Helix

6

wild flower

Justice – Helix (Extended) Indie Dance / Nu-Disco Hot Beatport

Omtrent samme dag som rykter om kommende nytt Daft Punk materiale i 2013 slapp Justice endelig extended versjonen av Helix på Ed Banger Records. Mange har kost seg med det som ble en av de mest populære låtene fra Audio, Video, Disco albumet som kom sent i 2011 og nå et drøyt år etter kan vi endelig feste ørene i extended versjonen. Den mest umiddelbare forskjellen vi hører er at låten har fått en annen intro med et element hentet fra en av deres mest legendariske låter, Genesis. Med på EPen er også to andre originallåter og to remixer av Helix, men de vil nok falle best i smak hos den mest ihugga fansen.

Kid Massive, Alex Sayz, Miella – Strong (Dannic Remix) Progressive Hot Beatport

Revealed Recordings var ikke sene med å pushe deres første slipp for året i form av låten Strong fra ovennevnte artister. Dannics remix som falt meg best i smak virker først som nok en generisk proglåt fra Revealed, men når de aggressive, energiske droppene setter inn med full kraft synes jeg det gjør låten fortjent til hot stempelet.

Muzzaik & Dave Martin – Let’s Go (Original Club Mix) Progressive Beatport

Grei Atom inspirert proglåt som nok gjør seg mye bedre på klubben enn i hodetelefonene. Store synther og tunge dropp.