Archive for August, 2010

Keep On Moving

Nå vil jeg tippe at Miami 2 Ibiza har gått på full guffe hos de fleste av dere siden den kom ut i går, så nå er det på tide å vende ørene mot andre fete låter igjen!


Kaskade – Fire In Your New Shoes feat Martina Of Dragonette (Sultan & Ned Shepard Electric Daisy Remix) Progressive

Høyt nivå som vanlig fra Sultan & Ned Shepard! Vokalen perfekt kombinert med heftige prog-elementer.

Joonas Hahmo – Mojito (More Sugar Remix) Progressive

Denne remixen av finnens mesterverk er nydelig. Klassisk progressiv sound med innslag av piano og avslappende synths. Sjekk også ut Original Mix’en!

Mihalis Safras – La Samba Di Chicos (Riva Starr Remix) Tech

Skru opp volumet, sett bassen på fullt og la deg “Riva” med av denne fantastiske remixen!

Dmitry KO, Starkillers – Big Disco (Original Mix) Progressive

FOR en låt fra Dmitry KO og Starkillers! MÅ høres!

DJ DLG – My Life (Original Mix) Progressive
Denne låta ble i går sluppet på Lazor Music og den er definitivt verdt å merke seg. Låta føyer seg inn blant de mer orginale prog låtene og jo mer du hører på den, jo mer kommer du til å like den.

Alex Gaudino – I’m In Love (Robbie Rivera Remix) Progressive
Rivera’s vocal mix av denne kom ut for noen dager siden, men denne syns jeg fungerer bedre. Cleanere, enklere og mer trøkk.

Santito – Voices Inside My Head (Stefano Noferini Remix) Tech

Fersk tech remix fra Stefano Noferini som følger i sin sedvanlige stil.

Swedish House Mafia ft. Tinie Tempah – Miami 2 Ibiza (Instrumental)

Endelig er dagen her..

hvor tre av verdens absolutt største DJs slipper sin nye single “Miami 2 Ibiza”. Denne låten har vært snakket om, diskutert og hypet på nett i lang tid nå, og jammen er det deilig å nyte dette mesterverket slik det skal nytes, i fullformat. De som er mest keene på vokalversjonen på smøre seg med litt ekstra tålmodighet og vente til 3. oktober, da den slippes med Virgin Records i ryggen! Dette er virkelig et mesterverk, som kommer til å høres uansett hvor du er i verden i lang tid fremover. Hva synes DU?

BBCs Zane Lowe har erklært denne låten “the hottest record in the world”, og med god grunn.

Swedish House Mafia ft. Tinie Tempah – Miami 2 Ibiza (Instrumental)   

Støtt Swedish House Mafia ved å kjøpe låten @ beatport.com 

Vi gir oss ikke her, og gir dere 3 superlåter ekstra!


Vinny Troia ft. Jaidene Veda – Do For Love (Dave Aude Club Mix) Progressive
Jaidene Veda gir sin personlige touch på den tidløse “What You Won’t Do For Love”, remixet av Dave Aude. Atmosfæren, vokalen og produksjonen er bra! Den er til og med så passe catchy at de som liker litt mer kommers house vil like den. Til og med dama di.

Frankie Goes To Hollywood – Relax (Richard Grey Bootleg) Progressive
Richard Grey bestemte seg for å gi ut denne gratis! Veldig sjenerøst av han, for det er en ganske fet bootleg av en kul sang! Relax, don’t do it! Minner meg egentlig mest om filmen ‘Zoolander’ :)

Cicada – The Things You Say (Adrien Mezsi, Digital Lab & Pedro Henriques Reboot) Progressive
Fin rework! Låten er allerede støttet av Erick Morillo, David Tort og Norman Doray for å nevne noen.

Mike Moreno – Splinter

8. august skrev vi om norske Mike Moreno og hans låt “We Give You The Night”. Han slipper i nærmeste fremtid låten “Splinter” som garantert kommer til å ta rotta på det meste. Splinter er foreløpig et dekknavn, og den skal muligens toppes med vokal. Mike Moreno jobber med låten i studio om dagen, og han sier selv at det skal bli en fet progressiv låt med sexy rytmer, euforiske breaks og en eksplosiv dansegulvorientert takeoff! Og det tror jeg på.

Låten blir mest sannsynlig sluppet i november, men Mike Moreno har spurt dere om hjelp:

SKRIV HVA DU SYNS OM LÅTEN OG KOM MED FORSLAG TIL LÅTNAVN!!!

Mike Moreno – Splinter by Mike Moreno

Deadmau5 & Wolfgang Gartner samarbeid!

Gode nyheter til dere der ute som digger electro! Denne massive låta har release mandag 6 september, og er et samarbeid av de to superprodusentene Deadmau5 & Wolfgang Gartner! Den kommer til å gjøre stor suksess!

+

Spencer & Hill – Back2Back (Cold Blank Remix)
En låt som i skrivende stund ligger på 3. plass på Beatport Top 10 Electro Chart! Vanligvis er ikke electro helt mitt felt, men noe er bare helt rått. Released på Bazooka Records.

Dirty lørdag

Her er noen ville låter du kan kose deg med på lørdagskvelden!


Congorock_-_Babylon_(Uppermost_Rework) Electro House

Uppermost vil være med på leken og lager en enda hardere verson enn Angello. Denne er faktisk til å gråte av..

Underworld – Always Loved A Film (Michael Woods Remix) Progressive House

Michael Woods er en av mine yndlingsprodusenter for øyeblikket. Fengende basslinje, deilig vokal og fantastisk oppbygning!

Jean Claude Ades – Vallee De Larmes (Pleasurekraft Sideshow Remix) Tech House

Pleasurekraft kom tidligere i år ut med monsterhiten “Tarantula”. Sangen var utallige uker #1 på beatport. Her er deres nyeste techbombe. Den har litt samme stil som Tarantula, og det er ikke feil!

Thomas Gold – Work That (Original Club Mix) Techno

Denne er ikke helt ny, men dette er så gjennomført at den må postes. Mørk, dyp, drivende techno som som virkelig klikker. Thomas Gold imponerer mektig med denne!

Aniki – Feel Good (Original Mix) Electro House Beatport-link

Norske Aniki imponerer. Spennende og gjennomført sampling i denne electrobomben!

Akabu – Another_World_(Andre_Lodemann_Mix) Deep House

Nydelig deep som virkelig får deg til å slappe av. En av mine favoritter for øyeblikket.

Axwell – Nothing But Love (Official Video)

Idag var det offisiell release på Axwell’s nye video. Låten har vært prelansert på beatport en stund, noe du kan lese mer om her.

12. september slippes låten på Destruction Records for det kommersielle markedet. Da kommer trolig resten av verden til å få øynene opp for denne magiske låten! Høstens store hit? Tror nok det ja…

Tim Berg – Bromance (The Love You Seek) (Avicii’s Vocal Extended Mix)

Aviciis vokalversjon av Bromance har leaket. Offisiell releasedate på denne låta er 24/10/2010 @  Ministry of Sound Records! Det er de samme vokalene som Alviin & Da Frenchy brukte i sin bootleg, men ja, det kan ikke sammenliknes. Første gangen var jeg litt skeptisk, men denne gangen høres det helt fantastisk ut. Virkelig en låt du kan høre på om og om igjen hvis du nå er lei av den originale Bromance låta. NÅ kommer vokalene frem sånn de burde gjort første gangen. Avicii har brukt andre deler av vokalene, og noen av de samme. Lydbildet er også betraktelig bedre denne gangen. Make no mistake – skaff deg denne og glem bootlegen!

Tim Berg – Bromance (The Love You Seek) (Avicii’s Vocal Extended Mix)

+

Congorock – Babylon (Steve Angello Edit)

Glemte å poste denne for et par dager siden, sorry for det! En helt herlig drøy låt, som har smadret festivaler og klubber over hele verden. Angello har egentlig ikke gjort så mye, men han har gjort låten litt mykere på øret. Originalen føles mye “råere” og kanskje mer ekte. Vi snakker tross alt om afro-tribal-congo-bongo-mental-crazy-music her.

Når det er sagt, så synes jeg denne definitivt høres bedre ut. En større og kraftigere kickdrum har den også fått.. perfect!

Fredagsliste 27.08.2010

Mange av dere har sikkert definitivt kommet dere tilbake i normal-modus nå som sommeren er slutt! Tilbake til skole, jobb og livets alvor. Da er det godt at det endelig er fredag, og at en ny liste er klar; rettet mot fyll, fest og god stemning!


Tim Berg, Norman Doray, Sebastian Drums – Tweet It (Original Mix) Progressive
Ukens største release kom fra Size Records, og må selvfølgelig være med på fredagslisten. Om du misset denne, ikke gjør det nå!

Chris Kaeser  Max C feat. Anita Kelsey  Fast Eddie – What We Gonna Do (Mode CK Mix) Progressive
Club banger av store proporsjoner. Ligger på 6. plass @ beatport i skrivende stund.

WTF & Dead Prez – It’s Bigger Than Hip Hop UK (Sidney Samson Remix) Dubstep
Electro/dubstep i skjønn forening av Sidney Samson i denne remixen av en gammel og god hiphoplåt som mange garantert kjenner igjen!

Gregor Salto ft. Chappell – Your Friend (Original Mix) House
Ikke helt ny, men en deilig groove og en fantastisk catchy vokal alle kan synge med på. Du får den på hjernen, tro meg..

Dmitry Ko – I Want You Back (Starkillers Remix) Progressive
Vocal progressive med massive strings og mye trøkk! Starkillers er ikke akkurat kjent for å ta det med ro..

Planet Child – Paralyzed (My Digital Enemy Remix) Progressive
Enda en kvalitetslåt fra Brighton-trioen. De vil nå langt!

Alex Armes – No Reasons (Angger Dimas Remix) Progressive
Massiv euforisk partylåt av Angger Dimas. Wooop woop!

Tiësto @ Vestlandshallen, BERGEN 18.09.2010

*** TIËSTO KALEIDOSCOPE WORLD TOUR 2010 – NORWAY ***

Lørdag 18. September @ Vestlandshallen i Bergen.

 

For første gang i Norge vil Tiësto avholde sin fantastiske stadionkonsert. Kaleidoscope er den største og mest påkostede turnèen Tiësto noen gang har satt opp, og det er dermed duket for en vanvittig konsert av store dimensjoner.

Verdens største dj noensinne er endelig tilbake i Bergen hvor alle hans tidligere konserter har vært utsolgt måneder i forveien. Denne gangen kommer han med et enormt lyd- og lysshow ingen har sett maken til tidligere i Norge. Tiësto vil denne gang spille i Vestlandshallen og med en kapasitet på 10.000, blir dette den største innendørsfesten i 2010, og en opplevelse du ikke vil gå glipp av!

Tiësto har nytt stor suksess som DJ over flere tiår, og har tidligere vært kåret til verdens beste DJ 3 år på rad av magasinet DJmag. Akkurat nå ligger han på en solid andreplass bak Armin van Buuren. Kjent for sine trance-klassikere, og for å være enormt flink til å tilpasse seg ulike sjangre og trender uten å miste sin spesielle stil. Han kan ikke settes under kategorien house, dog heller ikke trance. Han blander det beste fra begge verdener i fantastiske livesett og trollbinder sitt publikum med teknisk finesse og fantastisk innlevelse! Dette er den største festen og sosiale begivenheten Bergen varter opp med i 2010, absolutt noe du ikke vil gå glipp av!

Tiësto & Diplo – C’mon

Billetter fåes kjøpt på billettservice!

Aldersgrense 18 år.

Toolroom Records Ibiza 2010 – vol. 2

Da var Ibiza 2010 vol. 2 fra Toolroom records ute på blant annet Beatport og den er PROPPET med hele 45 godbiter! Her er noen av mine favoritter fra albumet, og resten kan sjekkes på Beatport så klart!

Adam Shaw – Out Of Reach (Original Club Mix) Progressive
Etter at Adam Shaw kom med sin singel “Falling Down” i 2009, har jeg vært fan og denne sangen skuffer ikke!

Dj Chus & Abel Ramos – Human Dromme (Original Club Mix) Tech
Tribal tech med et helt sinnsykt riff som tar helt av. Loving it!

Felix Baumgartner & S.H.E. – Say oooh (Original Club Mix) Tech
Tech house med prog feel, en perfekt kombinasjon.

DJ Chus feat. Lissat & Voltaxx – Vuela Paloma (Original Club Mix) House
Dj Chus og Lissat & Voltaxx samarbeid kan ikke bli dårlig! Latino-inspirert med en saftig beat, kun verdig Toolroom Records.

D.Ramirez – 8 Bit Trumpit (Original Club Mix) House
En av karene bak tech-bangeren “Downpipe” leverer en massiv låt nok en gang.

Less talk, more House music!

Torsdag er en like god dag som noen annen dag for god house.

Så uten noe mer babling, ENJOY :D

Picco – Venga (Chuckies Back To Voltage Remix) House

Fengende låt fra Chuckie som garantert tar av på byen :)

Kelly Rowland Feat. David Guetta – Commander (Sidney Samson Remix) Electro

Sidney Samson har satt sitt preg på den litt mer “kommerse” låten Commander. Og det funker!

Switchfoot – Always (Max Vangelli & AN21 Remix) Progressive

De gutta her kan å lage musikk og gjør det igjen med en konge vokal og genial oppbyggning.

Bart B More vs Rune Rk ft Meck – Feels Like In The Zone (MKC Bootleg) Electro

Konge bootleg av en 19 åring fra Slovakia. Er sikker på at vi kommer til å høre mye fra han i fremtiden; MKC. Låtene hans blir spillt av bl.a. SHM og Dirty South.

Aeroplane – Superstar (The Krays Remix) Progressive

Litt roligere låt men har en sound som gjør at du vil høre den igjen og igjen.

Spencer & Hill – Gogo Girl (Dirtyload Remix) Electro

Hva skal man si? Det er en Dirtyload remix, hehe.

Mohombi – Bumpy Ride (Sebastian Ingrosso Remix) Progressive

SHM gutta har produsert endel storlåter i det siste. Men Ingrosso passer på å gjøre noen egne remixer også. Det gjør han genialt som vanlig :)

Offisiell Video: Riva Starr feat. Noze – I Was Drunk

Årets musikkvideo, lett!

En viss onsdag

Her er noen gode låter å kose seg med. Følg med på Nicky Romero framover. Han kan ikke stoppes!

Mischa Daniels ft J-Son – Where You Wanna Go (Nicky Romero Remix) Progressive House

Nicky Romeros versjon av “Where You Wanna Go” Denne sangen er heeeelt syk! Ordentlig hard progressive. Du blir stokket til døde!

Third Party feat. Abigail Bailey – Rise (Main Room Mix) Progressive House

Nydelig vokal, melodi og en deilig take-off.

Michael Woods, Funkagenda – Alchemy Original Club Tech House

Woods og Funkagenda gjør det veldig bra individuelt om dagen. Sammen ble resultatet en mørk techlåt med en fantasifull basslinje.

Diva Jones – Ma Ma Se (Aqua Diva Mix) Progressive House

Orginalen av denne sangen har alle hørt. Riffet er nydelig med en veldig trance inspirert synth som er en fryd for ørene.

Tim Berg, Norman Doray, Sebastien Drums – Tweet It


Endelig er Tweet It av tre superprodusenter ute på Angellos Size Records. Denne massive låten har vært hamret av verdens store DJs i over et halvt år nå, og helt siden WMC har den vært et hett objekt. Det er egentlig litt merkelig at de ventet SÅ lenge med en offisiell release.. Høykvalitetsrip har eksistert på nettet en stund, men her er hvertfall the real deal! Enjoy!

Tim Berg, Norman Doray, Sebastien Drums – Tweet It (Original Mix)

Gleder meg allerede til eventuelle remixer! Kanskje vi får en Avicii Arena Mix? ;-)