Archive for 7. januar 2013

Sander van doorn joy copy

Joyenergizer!

1

Sander van doorn joy copy

Sander van Doorn – Joyenergizer (Original Mix) Electro Hot Beatport

Joy Kitikonti med Joyenergizer ble releaset i 2001. Nå, 12 år etter har Sander van Doorn lagd en slags remake med noen av elementene fra klassikeren.

Undertegnede og mange andre har gledet seg forferdelig til denne releasen helt siden Doorn slengte ut musikkvideoen rett før jul. Låta er (kanskje ikke uventet) veldig energisk og fin. Jeg er litt uenig i bruken av gitar i breaket, og tror kanskje det burde vært sløyfet. Wobble-synth er noe mange har sett seg lei av grunnet overdreven bruk hos mange produsenter. Derimot har nederlenderen lyktes med passende bruk under oppbyggingen før takeoff. Jeg mener Doorn med denne har muligheten til å nå ut til et bredere publikum enn på lenge! Det hjelper nok også på at den bikker litt mot Dirty Dutch. Joyenergizer går rett inn i settene mine og jeg gleder meg stort til å teste den ute!

Sjekk også ut musikkvideoen!

edc

Toys Are Nuts 2013 / BASH

0

edc

 Gregor Salto & Chuckie – Toys Are Nuts 2013 House Beatport

To av mine favorittartister starter året med å pusse opp gammel klassiker. Originalen ble sluppet for drøyt seks år siden , og gutta vet hvilke lyder de skal oppdatere.
Som orignalen er dette en skikkelig danselåt med beinharde basstrommer og skikkelig flyt i perkusjonene.

Marco V & Jochen Miller – BASH Electro Beatport

To nederlandske tungvektere som ofte er kjent for å befinne seg i grenseland mellom house og trance
samarbeider her på det som i min mening er en låt som slår deg skikkelig i trynet. Good stuff, om noe forutsigbart og uoriginalt.

Sunnery James & Ryan Marciano – Lethal Industry (TV Noise Remix) Electro Beatport

TV Noise har nå sluppet sin «tolkning av tolkningen», et drøyt år etter at originalen ble sluppet.
Bra driv i denne med hissige basslinjer og et fengende break.

Julians – Shakedown Progressive Beatport

Shakedown Ble nylig sluppet på Marcel Woods eget plateselskap Musical Madness. Personlig synes jeg melodien er veldig god, men ellers er det ikke så mye som får deg til å huske denne.

Rebomix Januar 2013

Som en liten bonus legger jeg med min nyeste mix. Den inneholder et par av låtene omtalt her, og ellers en god blanding av litt eldre og nyere låter.