ufix-logo_big

Advarsel: Hvis du ikke liker dyp, mørk og digg elektronisk musikk så må du for all del se vekk nå!

Beatportchart

Batongo – Aguirre (Mano Le Tough Remix) Deep House Hot

Dixon, Tale of Us, Matthew Dekay og Lee Burridge har lenge vært store navn innenfor den mørke, melodiske stilen av deep house, men i 2012 dukket et nytt navn opp på alle sin radar. Iren Mano Le Tough har lenge kalt Berlin sin hjemby og han har tydeligvis latt seg inspirere av den annerkjente Innervisions-sounden som stammer fra tyskerstaden. Aguirre remixen til Mr. Le Tough kunne like så godt vært utgitt på Dixon og Âme sitt label for dette er akkurat den stilen jeg forbinner ved det labelet. Det er mørkt, vakkert og særdeles velprodusert. Jeg begynner å skjønne hva Kristian Beyer (fra Âme) mente når han sa at Mano Le Tough var fremtiden for housemusikk.

Vester Koza – Out of the Blue (Original Mix) Deep House Hot

Vester Koza – Beauty (Original Mix) Deep House Hot

Vester Koza – Far Away Dub (Original Mix) Deep House

Jeg hadde ikke hørt om Vester Koza før mandag, men når man ser en EP får 4,5/5 på Resident Advisor så er man dum hvis man i det minste ikke tar en lytt. Dette er en stil som blir mer og mer populær blant mange produsenter. Vi som er vant med at house og techno holder seg til fire flate med hi-hats og claps blir først litt satt ut av den breakbeat/garage-inspirerte rytmen i disse låtene, men etterhvert venner vi oss til det og kanskje til og med digger det. Noe som er mitt tilfelle med denne EPen! Neste slipp fra Vester Koza kommer aldri til å gå meg hus forbi.

Stimming – The Origin (Original Mix) Deep House Hot

Stimming – Die Taube Auf Dem Dach (Original Mix) Deep House

Stimming – Cherry Blossom (Original Mix) Deep House

Jeg var en av mange som forelsket meg i Stimmings vakre November Morning fra i fjor høst. Denne uken slapp han et vakkert album på Solomuns Diynamic label. Jeg har plukket ut mine to favoritter fra albumet, men vil anbefale alle lesere å sjekke hele pakken. Mange sterke låter å finne der!

Ben Hoo – Marea (Original Mix) Tech House Hot

Ben Hoo – Duplex (Original Mix) Deep House

Heartthrob – Y2K2U (Original Mix) Techno

Chris/heutZe