Archive for 5. juni 2013

roar

Axwell & Sebastian Ingrosso – Roar

0

roar

Axwell & Sebastian Ingrosso – Roar (Original Mix) Progressive

Axwell & Sebastian Ingrosso – Roar (Style Of Eye Remix) Progressive

iTunes

Denne morsomme nyheten kom for en kort stund siden og det tok overraskende nok ikke lang tid før låten var å finne i hyllene. For de som ikke har fått det med seg er Monsters University oppfølgeren til Disney suksessen Monsters Inc. og i en av scenene i filmen pluss en av de offisielle trailerne hører vi filmens partylåt, Roar, produsert av ingen ringere enn Axwell og Seb Ingrosso.

Låten i seg selv er helt grei, men det er uansett morsomt å høre resultatet som er en slags lettbeint funkyish proglåt som burde falle de fleste lett for øret. For de som liker det enda litt hardere har de også inkludert en remix fra Style Of Eye som i prinsippet er veldig lik, men som er mer passende for dansegulvet enn lerretet.

Filmen har forøvrig norsk premiere på kino 2. august.

Gum

Gum

3

Gum

Bass Kleph & Jimi Frew – Gum (Original Mix) Electro Hot Beatport

Denne hørte jeg først i et av Bass Klephs liveset for noen måneder siden, og da fanget den min oppmerksomhet umiddelbart. Jeg vet ikke helt hva det er med denne låta som gjør at jeg digger den sånn. Den rimelig spesielle leaden som brukes minner meg mye om barne-tv, men det er også den som mest sannsynlig gjør at Gum fester seg på hjernen din. Utover det er dette er sangen som helhet en imponerende sak; big-room house slik jeg virkelig elsker det.

Det er faktisk sjeldent at jeg hører en låt med så mange elementer samtidig som det Bass Kleph & Jimi Frew har fått til her, og det høres utrolig bra ut. Droppet bunner ut i en hard basslinje og beat som avslører at mastringen og mixingen er så crisp som det nærmest går ann å få den. Samtidig synes jeg låta gjør det bra med å ikke bli for massiv og dermed får deg mer i humør til å danse enn å fyre opp fistpumpingen.