Archive for 5. februar 2013

benoit & sergio

Benoit & Sergio – Bridge So Far EP

1

benoit & sergio

Beatport

Benoit & Sergio – Bridge So Far (Original Mix) Deep House Hot

Benoit & Sergio – $100 Bill (Original Mix) Indie/Nu-Disco

Vi nevnte så smått Benoit & Sergio i forrige ukes Underground Fix. Den amerikanske duoen traff gull i høst med deres EP på Seth Troxlers label Visionquest. Deres evne til å ha et relativt catchy og kommerst lydbilde i produksjonene uten å få det til å høres cheesy, har gitt dem mange fans, både i den tradisjonelle house og discoscenen, men også blant det litt mer kommersielle publikum. Denne EPen er sluppet på Jamie Jones og Lee Foss’ Hot Creations, så stort label som man kan få i deep housens verden. Bridge So Far bygger på en slap-bass groove, 80′s new wave-synther og svevende mannlige indie pop-vokaler. Det er uten tvil catchy, og jeg ser ikke bort fra at denne låta når høyt. $100 Bill med sin funky groove og mer oppløftende stemning har et større discopreg over seg enn tittellåta. Det er den låta som uten tvil ville gjøre seg best på dansegulvet, og mange vil kanskje like den best. Benoit & Sergio fortsetter å levere flotte låter som er perfekte gateway-drugs for deg som ikke helt tar deep house enda.

FCL – It’s You (San Soda’s Panorama Bar Acca Version) Deep House Beatport

Dette er en låt som har en litt merkelig historie. I realiteten er det jo faktisk bare en acapella med litt rytmeelementer og enkel bass, og om ikke det var nok så er det bare en cover av ESPs It’s You, en houseklassiker fra 1986. I tillegg ble den kun sluppet i vinylformat på et knøttlite belgisk label i sommer. Så hvordan i alle dager kan en acapella med hi-hat og clap få såpass hype at vinylrips av låta går for $30 dollar på Discogs? Det svaret kan ikke jeg gi deg, men Simon Dunmore og Defected signerte låta, noe som førte til at San Soda måtte forklare seg på internett og mange houseveteraner spådde død over housescenen (noe de gjør annenhver uke). Alt jeg egentlig har å si om denne låta er at det er en fengende acapella, og at jeg gleder meg til å høre remixene som kommer.

borgore-carnage-incredible

Incredible

2

borgore-carnage-incredible

Carnage & Borgore – Incredible (Original Mix) Electro House Hot Beatport

Som nevnt i chatten MÅ vi bare legge ut dette beistet! Med support fra Tiesto, Porter Robinson, Avicii, Sandro Silva, Bingo Players, A Trak, Thomas Gold, Hardwell, Nicky Romero, Sander Van Doorn og så videre kan vi allerede konkludere med at dette er og blir en suksess! Den er allerede spilt på de fleste store radioshowene, deriblant noen av showene de ovennevnte står for. Jeg ser for meg at denne blir spilt ganske greit mange ganger rundt om på festivaler i sommer! Gjør seg naturligvis best peak time på en arena med STORT lydanlegg! Kos dere!