Archive for 4. januar 2013

phpAHUMG1PM

Hey! / Remember Me

1

phpAHUMG1PM

Showtek & Bassjackers – Hey! (Original Mix) Electro Beatport

Showtek og Bassjackers synes jeg ikke er særlig spennende prousenter, du vet hva du får gang på gang, og Hey! er intet unntak. Harde, eksplosive synther som passer best på store arenaer. På festival kan nok denne være kul, men hjemme i stua hadde jeg nok satt på noe annet.

George Vector feat. Deborah Cox – Remember Me (Original Mix) Progressive

George Vector feat. Deborah Cox – Remember Me (Alex Sayz Remix) Progressive

Originalen har en veldig rotete, utradisjonell oppbygning med stor variasjon i synther og effekter. Noen liker det, noen liker det ikke, selv synes jeg det er litt av sjarmen med låta. Fengende melodi og en god vokal av Deborah Cox (som mange sikkert vet bidro med vokal på Leave The World Behind). Alex Sayz har gjort litt justeringer på melodien og smelt på et hardere, mer klubbvennlig dropp.

Daleri feat. Vice – Somebody Told Me (En Route) (Original Mix) Electro Beatport

En Route, som jeg synes var blant fjorårets beste kommersielle electro-låter, har nå fått vokal. Jeg synes egentlig låta klarer seg like fint uten, men her er den i alle fall!

Lunde Bros. – Get Down (Original Mix) Electro Beatport

Dette vil jeg kalle drivende electro. Grove, deilige synther og en bouncy rytme. Denne kan nok fint holde klubben varm i sine fem minutter!

5037492464_e58788b6bf_z

Closer (Sultan & Ned Shepard Remix)

1

5037492464_e58788b6bf_z

Tegan and Sara – Closer (Sultan & Ned Shepard Remix) Progressive Hot Beatport

Jeg har alltid vært fan av Sultan & Ned Shepard, fordi de har hatt noen virkelig briljante produksjoner og remixer gjennom årene. I det siste har de, som alle andre hoppet på trenden om at alt skal være så hardt og eksplosivt som overhodet mulig – men ikke her! Denne remixen bærer den gamle, lette sounden deres, som er ganske lett å like! Kommers og fryktelig catchy. Tumbs up!

The xx – Fiction (Funkagenda Bootleg Re-Edit) Progressive

Funkagenda er muligens en arrogant fyr som ikke er redd for å si hva han mener om andre, men han er virkelig dyktig på det han gjør. Her tar han det nydelige utgangpsunktet fra The xx og gjør det om til et bra stykke progressiv house. Det er enkelt, og det må det også være for at det skal fungere på denne låten.

Tommy Trash vs Bingo Players – Truffle Pig Cries Just A Little (MADEin82 Mash) Progressive

Artig mash fra MADEin82. Denne karen har et par andre interessante mashups på soundclouden sin, blant annet denne av Cannonball og Silhouettes (som dessverre var litt vanskelig å få tak i).