Archive for 3. juni 2013

Hey Now

Hey Now

1

Hey Now

Martin Solveig ft. Kyle & The Cataracs – Hey Now (Club Mix) House Beatport

Martin Solveig ft. Kyle & The Cataracs – Hey Now (Kristian Rebo Edit) House

Når jeg først hørte previewen på denne tidligere i år ble jeg i ekstase. Da var det et drøyt år siden Martin hadde kommet med noe nytt materiale, og ved første lytt hørtes det ut som om dette skulle bli en skikkelig sommerhit. Nå som den fulle versjonen er her, er jeg allikevel ikke helt tilfredsstilt. Hva som skuffer mest vet jeg ikke helt, men jeg får følelsen av at dette kun er previewen med et par minutter tillagt dødtid. Stadion-trommer som hives inn midt i låta virker veldig malplassert, som en litt panisk ettertanke. Dermed har jeg også valgt å slenge med en edit jeg selv har klipt sammen, som gjør den litt kortere og ikke så langdryg. I release-pakken følger det med remixer fra Laidback Luke og Carnage, men ingen av de holder mål og jeg synes derfor de ikke fortjener spalteplass.

Låta i seg selv synes jeg er god, en fin og lett sommerlåt som jeg vil tro også fenger mange som vanligvis ikke hører så mye på EDM. Den når riktignok ikke i nærheten av superhiten Hello han hadde for noen år siden, selv om den har en del av de samme elementene, men den har så absolutt sin egen sjarm .

 

Disco Pleasure

Disco Pleasure + 4

2

Disco Pleasure

Oliver Schmitz & Alex Del Amo – Disco Pleasure (Original Mix) House Hot Beatport

Tittelen på låta oppsummerer vel det meste jeg føler for denne. Fet basslinje, perfekt choppet beat og passe cheesy vokaler gjør det til en låt som man er nesten nødt til å dra litt på smilebåndet av.

Halfway House & Beatz Projekted – Hit The Door (Original Mix) Electro Beatport

«All my haters hit the door!» Tror neppe Halfway House & Beatz Projektet har funnet opp hjulet på nytt med denne låta, men dæven som den smeller fra seg i skikkelig Melbourne-stil! Har aldri hørt om disse to artistene før, men nå som Peak Hour har plukket de opp og gitt ut Hit The Door, skal vi ikke se bort ifra at vi vil høre fra de igjen.

Jessica Sutta ft. Kemal Golden – Again (Jesse Voorn Club Mix) Progressive Beatport

Originalen til denne ble sluppet i mars, men når den kom synes jeg den var en dvask og «poppete» låt. Nå har det kommet to remix-pakker, men den som jeg synes hever seg over røkla er Jesse Voorn som jekker opp låta fire hakk med et beinhardt electro-drop, noe jeg synes funker overraskende bra.

Cavego – One Night (Made In Norway Remix) Progressive Beatport

Bergenseren Cavego slapp nylig One Night på Norwegian Records, og Made In Norway stiller opp med en digg melodisk remix med litt trance-inspirerte synther.

Uberjakd ft. Nuthin Under A Million – All I Need (Revero Remix) Progressive Beatport

Forrige ukes slipp på Mixmash var egentlig ikke så voldsomt mye å skryte av, men denne remixen fra Revero synes jeg er verdt å skrive noen få ord om. Vokalen kler den progressive linja Revero har lagt seg på her, og det første breaket synes jeg virkelig setter stemningen på en god måte, og interessen min blir holdt oppe gjennom hele låta ved hjelp av mange kule effekter og elementer.