Archive for January, 2011

Porter Robinson – The Wildcat

Porter Robinson er kun 18 år gammel, og står i spissen for den nye bølgen av unge electrohouse-produsenter. Her er hans nye låt The Wildcat, pluss en litt hardere versjon av We Speak No Americano enn hva dere har hørt før.

Porter Robinson – The Wildcat (Original Mix) Electro
Litt mer nedtonet versjon enn hva Lazy Rich remixet låten til, men minst like effektiv på et dansegulv! Porter Robinson fortsetter å imponere tross sin unge alder, men det er fortsatt ‘Say My Name’ som har gjort størst inntrykk.

Yolanda Be Cool vs DCUP – We No Speak Americano (Porter Robinson Bootleg) Electro
Hvis du har lett etter en decent electroversjon av denne ellers irriterende låta, så har du funnet den! Porter Robinson er sannsynligvis den eneste mannen i verden som kunne gjøre denne låten kul igjen.  Nå er ikke denne helt ny, men jeg regner med det vil være relativt stor interesse uansett 😉

Jeg sier det igjen: “&” fungerer IKKE på chaten. Dere må skrive og, and eller noe annet istedet. Det gjør heller ikke  +” – vennligst prøv å få det med dere 😉

HouseBloggen.no Søker Skribenter

DERE FINNER NYE ARTIKLER UNDER DENNE ARTIKKELEN!

Bloggere søkes!

Vi har nå kommet til et punkt hvor flere av våre bloggere har gitt seg/og eller vurderer å gi seg, og i den anledning trenger vi forsterkninger! Hvis du har lest og fulgt med på denne bloggen en stund, så vet du hva det går ut på, hvis ikke: se bort ifra denne posten. Det vil bli stilt krav til hvor mye du må jobbe med bloggen hver uke (og ja, dette tar tid – så om du er fulltidsstudent, har en masete kjæreste og er i jobb, så ikke søk). Du skal ha tid til å følge med på nyheter og følge med på releases.

Det vi leter etter er hovedsakelig: Entusiaster som er lidenskapelig opptatte av housemusikk, og som er sultne på å lage verdens beste houseblogg!


Du skal

* Være over 18 år (udiskutabelt)
* Ha god kjennskap til housemusikk (sjangre, produsenter og annet)

* Være moden i språk og sinn

* Skrive godt norsk. Vi ser spesielt etter dere som har færrest mulig skrivefeil, og er gode til å formulere dere

* Ha tid. Dette er tidkrevende, så vit det før du søker
* Være SULTEN og på HUGGET 24/7 (følge med på slipp, nyheter og annet relevant som skjer)

Hvis dette høres interessant ut, så kan du sende en søknad om hvorfor akkurat du bør skrive for oss. Søknaden bør selvsagt inneholde all informasjon dere finner relevant om hvorfor dere er den rette + litt om dere selv. Alder, bosted, interesser, all relevant kontaktinfo osv skal også selvsagt være med. Om det er noen spesifikke sjangre dere kan mer om enn andre kan dere også skrive dette.

Hva kan dere tilby bloggen?

Søknader rettes til housebloggen@gmail.com

If I Feel, MDF, Windows og What Is Love

Dette redder definitivt din kjedelige Onsdagskveld!

Ok, det blir veldig vanskelig å nå opp til originalen fra Haddaway vokalmessig, og der taper låta seg litt. Resten derimot, er i en klasse for seg selv. Droppet er massivt, det er alt jeg vil si. Gi meg en Dub-versjon NUH!!
Whartone’s grunnlegger, Sonny Wharton, er definivt et medlem av house eliten. Her stiller han med en huge remix av “Windows” som føyer seg inn i rekken av litt mørkere stemte progressive låter.
Fin collab mellom disse tre artistene og det er morsomt å se Stonebridge med på denne typen produksjon. Vi vet jo han behersker det meste, but still.
Enda denne låta ikke er altfor variert, trenger den bare et kraftig anlegg, slik at basslinen kan hoppe ut av anlegget og kline til deg i trynet! POW!

Love The Way, My Bad, ++

Her er noen av dagens slipp som er verdt å merke seg.

Denne engelske duoen produserer saftig house med et cleant lydbilde. “Love The Way” havner i samme segmentet,  men dessverre uten å overraske altfor stort. Digger den litt dirty beaten, though!
Nicky Romeros hard stil i kombinasjon den litt funky vokalen fra Andy P funker bra og gir låta en kul kontrast. Overrasket meg veldig positivt!

Bangin! Syns original mix’en er en smule tannløs, men Chris Montana fyrer opp låta så det holder og gir den en remake som suiter electroprog-elskere som fot i hose.

Ikke den mest revulosjonerende electro låta jeg har hørt med de litt erketypiske vokalene og den gyngende beaten. Men dog, låta skaper bra trøkk og har et ganske gult semi-dub step parti i midten som er ganske kult.

At hver veldig mange låter på BP inneholder crappy sax-samples er til å forbanne seg over noen ganger (Jada, satt litt på spissen). Da er det så oppløftende når det det dukker opp låter som dette hvor saksofonen glir sømløst inn med resten elementene uten å oversamples.

Who Am I, On Stage og Anywhere

Litt dårlig med tid her, så en kjapp oppdatering med noen ikke aaltfor nye, men fete progressive godbiter.

Enda en låt fra CR2′s Winter Sampler. Heftig beat med elementer fra tech-verdenen.
En “trouse”-aktig låt med tribal inspirert beat. Har blant annet blitt spilt på Tiesto’s Club Life.
En låt som bare vokser og vokser på deg jo mer du hører den. Melodien setter seg fast på hjernen din.

Geisha Twins – Love Situation + Remixes

Fanastisk release fra Geisha Twins på Stardust Records! Enten du er fan av indie med en funky vibe eller house som gir deg den varme følelsen i kroppen, så får du alt i en og samme pakke her. Remixene varierer fra Go Go Bizkitt!’s mer nedtonede versjon til Joey Chicago’s old school-inspirerte mix, eller Matt Soda’s repetetive moderne remix. Sjekk ALLE ut!
Geisha Twins – Love Situation (Original Mix) Indie/Nu Disco Hot
Geisha Twins – Love Situation (DJ EQ 5×5 Remix) Indie/Nu Disco
Geisha Twins – Love Situation (Go GO Bizkit! Remix) Indie/Nu Disco
Geisha Twins – Love Situation (Agent Stereo Remix) House
Geisha Twins – Love Situation (Joey Chicago Can’t Control Remix) House Hot
Geisha Twins – Love Situation (Matt Soda Feel Good Remix) House

Removed due to request.

IDs og ikke-utgitte låter

I denne posten tenker jeg å gi dere et pittelite innblikk i hva man (kanskje) kan forvente fra Axwell og Eric Prydz/Pryda i år + en potensiell storlåt. Dette er låter som ikke er utgitt, men som massen skrek etter allerede fra første gang de ble spilt.


Vi starter med Axwell. Bondegutten fra Lund i Sverige har mange kjente IDs som vi alle venter på, men en av hans aller nyeste produksjoner hadde sin debut på Monster Massive i Los Angeles rundt halloweentider i fjor. Tittelen er ukjent, men et hett tips er “Axwell – Think About It”. Hør og NYT:

Denne er det svært få som ikke har fått med seg. Jeg husker første gang jeg hørte låta (fra et dårlig YouTube-klipp fra Stereosonic Melbourne desember 2009) at jeg begynte å gråte. Låta har lekket i mer eller mindre hørbar kvalitet, men intet mer. Det er likevel rom for å tro at låta har endret seg litt siden denne versjonen ble lekket, da ryktene tilsier at dette er en ganske tidlig versjon. Uansett; “Axwell – Centre of the Universe” var på alles lepper i 2010, dersom du gikk glipp av den – hør!


Denne låta har Axwell-fansen ventet på siden den ble spilt for første gang under WMC-konferansen i Miami helt tilbake i 2008. Siden den gang har det vært lite blest rundt låta før Axwell plutselig bestemte seg for å watte opp låta på Ibiza sensommeren 2010. Det er en litt annerledes Axwell-produksjon, men i mine ører er den ekstremt spennende. Håper sterkt at denne er inkludert på albumet hans (som forhåpentligvis slippes i 2011). 00:00-00:57 – Dette er altså “Axwell – WMC 2008 ID”:

Eric Prydz, Cirez D, Pryda – kjært barn har mange navn. Personlig er jeg ikke verdens største Pryda-fan, men noen av IDsene han har er vanvittig bra. Ta f.eks “Pryda – INOX 2009 ID01″ som et godt eksempel – DETTE er Pryda på sitt aller, aller beste:

Foruten å slippe låter under Pryda-aliaset, så sitter Mr. Prydz på en av (i mine øyne) de største bombene i moderne historie. For de heldige av oss som var på Sensation i København i 2010 fikk vi oppleve å høre denne låta live. Jeg har aldri klart å se på denne videoen uten å få gåsehud på 02:38 – jeg presenterer “Dukes of Sluca vs. Apollo – Mighty Love (Eric Prydz Re-Edit):

Så til en helt annen del av “kjendis”-skalaen. Jeg har tidligere pratet varmt om min forkjærlighet for Axel Bauer & Lanford. Deres første singlerelease avventer de fortsatt med, men når de først slipper noe, så skal det smelle! Låta ble presentert for et publikum for første gang i instrumentalversjon i februar 2010 av deres kompis “John-John Skoog”. Allerede da skjønte man at gutta brygget på noe stort. Da den svenske duoen varmet opp for Avicii i Lund i oktober 2010 fikk vi en smakebit på vokalversjonen. Her kommer min personlige favoritt av alle IDs jeg har hørt; “Axel Bauer & Lanford – State of Sunshine” (00:58-02:17):


La oss alle sammen krysse fingrene for at vi får hendene fatt på noen av disse låtene i 2011 – helst alle sammen – så verden blir et bedre sted. Dette er låter som da evt. kommer til å sette preg på året vi har foran oss, så vær forberedt og gled dere til hva vi forhåpentligvis har i vente!

The Underground Fix

Må bare beklage at det ikke vært postet Underground Fix på rimelig lenge nå, for de av dere som har savnet dette. Av ulike grunner er det nå jeg som tar over avnsvaret for denne posten. Jeg kan fortsatt love dere mange, mange minutter med kvalitetslåter fra øverste hylle av hva undergrunnssjangrene har å by på. Starter opp igjen med en litt hardere liste preget av feite basslines, så har vi like greit satt standarden.
Dette er 2. beste låt på CR2′s Winter Sampler, etter Sax@Arena. Save The Robot er av de bedre artistene som virkelig behersker progressive- og techno sjangrene meget godt, samtidig som de smeller som fyrverkeri på gulvet.

Minimal med en feit bassline og et litt bouncy feel sluppet på Flat Belly Recordings; et av mine favoritt labels for underground sjangrene.

Av en eller annen grunn fanger ikke denne låta meg helt, men når låta så og si spratt rett opp på toppen av techno listene på BP sammen resten av remixene, er det garantert mange som digger denne.

Herregud.. Låter som dette er grunnen til at jeg elsker tech. Drivende, hardtslående bassline som aldri stopper og som tvinger kroppen din til å gynge! Bass Kleph seiler enda høyere på min interne liste over tech produsenter, kan ikke gjøre annet enn å elske denne australske karen.

Popof har et helt umiskjennelig sound med sinne minimalistisk inspirerte techno låter. I årskiftet slapp han “Wax Machine EP” og har dermed satt seg selv en høy list for produksjoner som måtte komme i 2011.

Alle som kjenner til Filthy Rich vet hva denne låta går ut på. Lytt, og du forstår hva jeg mener. Pumpin’!

Syns DJ PP har en tendes til å henge seg opp i det samme spor og låtstruktur i visse perioder, men denne låta tar kaka. På en positivt måte altså.

Street Dancer

Avicii – Street Dancer (Original Mix) Progressive
Avicii – Street Dance (Original Mix)  House (2009)
Avicii continues to release old stuff. This time its his old track Street Dance 2009 that is getting released through Vicious Recordings. The old version, which hit the blogs right before WMC 2009 has been updated and is now called ‘Street Dancer’. ‘Street Dancer’ is sampling some parts of an 80′s song ‘Street Dance’ by the rap act Break Machine. What do you guys think?

++

Christian Luke – Ivy (Digital Lab Remix) Progressive
Miami’s new rising star Digital Lab pulls out an absolute stormer with a driving acidic cut giving us a tougher take on the original. Supported by Steve Angello, Sebastian Ingrosso, Thomas Gold, Afrojack, David Guetta ++

Afrojack & Bobby Burns – Bridge (Original Mix) Electro
While ‘Amanda’ was a huge disappointment worldwide, even among his most loyal fans, this one is worth checking out. ‘Bridge’ is a dutch banger you can listen to without getting tired of it after 2 minutes. The two producers and best friends seem to work very good together, and this might be just as good as their former hit ‘Bungee’!

Destineak – Calling Your Name Remix Competition

DECKS TRACKS is giving you the chance to participate in a huge remix package to be released end of february 2011 WORDLWIDE!  This is your chance to be a part of Vancouver/Canada’s finest rocktronica band Destineak’s new single “Calling Your Name” 

 

Already including a huge IAN CAREY remix & a ERICK DECKS remix – this is your chance to work with the fantastic vocals to build your very own reinterpretation.

Please send us your remix via download link to deckstracks@email.de or via dropbox (http://soundcloud.com/erickdecks/dropbox) please include all relevant contact infos! 

 

DOWNLOAD the remix files on SOUNDCLOUD:

http://soundcloud.com/erickdecks/sets/remix-files-destineak-calling-your-name/s-M29B8

REMIX DEADLINE: MONDAY, 07. FEBRUARY 2011

Wekesa (DJ PP Remix)

HotFingers, en av verdens beste labels når det gjelder skikkelig house og tech, slapp for noen dager siden et album med noen ekstremt digge tech/houselåter – her har dere noen av de beste!


Alex Kenji – Wekesa (DJ PP Remix) Tech Hot
Sam Paganini – Feel (Samy Remix) House
Michele Guazzo – Sunny (Original Mix) House
Sonny Fodera – Put You On (Original Mix) Tech

Ny mail

 

Vi er klar over at mange har sendt oss mail i det siste og fått disse i retur. Housebloggen har nå fått ny e-postadresse, som er housebloggen@gmail.com – send ris, ros, forslag, tanker eller promoer dit. Men vær litt obs på hva dere sender oss: Vi poster ikke dårlig produsert musikk på bloggen.  

Need To Feel Loved & Anders G.B +++

Vi presenterer Anders G.B, gir deg noen nye låter men også et gammelt mesterverk. Jeg setter stor pris på kommentarer:)

!Reflekt feat. Delline Bass – Need To Feel Loved (Adam K. & Soha Vocal Mix) Progressive Classic
Denne sangen kan ikke beskrives med ord. Jeg søkte gjennom bloggen for å se om vi hadde lagt den ut, men det hadde vi ikke. Jeg beklager på det sterkeste. Dette er et mesterverk uten sidestykke. Vokalen er nydelig og elementene i låten får deg til å gråte, garantert!

Anders G.B – Drop it! (Original Mix) Electro  Hot!
Anders G.B – Just A Dream (Original Mix) Electro 
Anders G.B er 18 år, fra Norge og har drevet med musikk i 5 år. Vi fikk tilsendt en av sangene hans på fanpagen vår og jeg falt pladask for stilen hans. Anders G.B blander progressiv, electro og dubstep sammen til en pose med godt. Han er ikke på toppniva enda men gutten har garantert talent. Sikkert noen som mener at dette er for fjortis eller russetid, men i mine øyne er dette kunst. Har du noen låter du vil vise frem er det bare å sende til oss på Facebook.

+++

Basto Vs. eSQUIRE – Gregory’s Not Over Now (eSQUIRE Bootleg) Progressive
Meget god bootleg av hitten Gregory’s Theme

D.O.N.S. & Jesse Voorn – Welcome To The Club (Original Club Mix) House
D.O.N.S og Jesse Vorn leverer som oftest. Her kommer enda en club-banger fra guttakrutt

Number One ++

En god blanding nye tunes å starte uken med!

Louis La Roche & Patrick Alavi Feat. Josh Jakq – Number One (Original Mix) House
Dette er en av de låtene hvor jeg med en gang tenkte, wow, dette hørtes veldig Daft Punk ut – og da sier det vel litt om hvor fet låten er? 🙂 Den første låten Louis La Roche noensinne produserte sendte han ut til et par blogger, og det skapte hysteri, ettersom han kalte låten “TB – LOVE” – folk var da overbevist om at det var Thomas Bangalter (den ene halvdelen av Daft Punk) – som hadde produsert låten. Kanskje ikke en helt forferdelig misforståelse å bli tatt for å være Bangalter? “LOVE” kan dere høre her!

Robbie Rivera – Escape (DJ Chus & Abel Ramos Iberican Mix) House
Den første remixen fra disse to medlemmene av “The New Iberican League” er endelig ute, og den oppfyller forventningene!

Don & Palm – Imsdal (Original Mix) Progressive
Disse to svenskene er definitivt på vei opp og frem, og har mange spennende slipp planlagt i 2011, men denne ble litt… enssporet? Er aldri fan av låter som fyrer av alt kruttet i første dropp. Likte breaken veldig godt da, det skal de ha. Utrolig nydelig og vakker break med en bra build, men ellers ble det for forutsigbart.
Men hva skal tittelen bety? 🙂

Harry Brown – Sluts With Class (Original Mix) Progressive
Er litt usikker på om jeg har hørt om denne fyren før, men ny i gamet er han hvertfall ikke, for han kan virkelig produsere musikk! Når de litt techy progressive låtene først funker, da er de dynamitt!

Alex Metric & Steve Angello – Open Your Eyes (Original Mix)

‘Open Your Eyes’ er en fantastisk låt, og en god mix av veldig mange stilarter. Her finner du acid, electro og klassiske progressive elementer som gjør dette til en helt spesiell låt. Selv digger jeg acid-elementene som er ganske dominerende i låta, den fantastiske melodien og det herlige pianoet i dropp nummer to! Denne låten skulle egentlig slippes 31/1/2011 på Size Records, men det ser ut til at den kanskje har leaket – om det er full 320 kbps eller ikke, det vet jeg ei..

Alex Metric & Steve Angello – Open Your Eyes (Original Mix) Progressive

Pete Tong: “This tune is SO LARGE, it’s going to have its own venue – it’s going to have its own festival named after it”

  Han kan ha rett. Det er ganske mye å ta inn – virkelig en fantastisk låt!

Preview: Tiesto & Hardwell – Zero 76 + Every Single Girl Tonite (Markus Binapfl Remix)

Dette er noe av det aller råeste jeg har hørt på LENGE. Tiësto og spesielt Hardwell er eksperter på denne litt spesielle “stilen” de har kalt trouse (trance + house) som kombinerer det beste fra begge verdener, og dette er en bombe av gigantiske proporsjoner! Perfeksjon, rett og slett, sammen med den særegne nederlandske sounden som setter prikken over i’en i droppet. WOW! Ingen releaseinfo er gitt ennå, men vi får håpe dagen kommer snart!

Markus Binapfl remixer brasilianske DJ Jesus Luz, og leverer som vanlig en killer produksjon! Gleder meg til denne 🙂

Preview: Ianick – Climb / Colossus [EP]

18 år gamle Ianick fra Haugesund viser seg frem igjen. Her kommer en preview av to kommende låter fra dette unge geniet! Begge slippes på Nervous Records, og kommer ut i februar/mars – og for de som ikke vet det; Nervous Records er ikke hvilken som helst label, men en relativt innflytelsesrik en; Josh Wink, Michel Cleis, Starkillers, Austin Leeds, NiCe7, Chris Lake, Armand Van Helden, DJ Chus, Jerry Ropero, Laidback Luke, Eddie Thoneick, Spencer & Hill, Sunfreakz, Gregor Salto, Michael Woods har alle vært gitt ut av Nervous Records, så det er ingen tvil om at Ianick er i gode hender!

Full support fra housebloggen.no!

Deep Fix #5 – Chill Out Special

Denne ukens Deep Fix tar for seg Chill Out som tema. Kos dere med myke, lette toner og mid-tempo beats som et alternativ til alt annet her inne. Håper det faller i smak.


Lørdagsgodt!

Nye, freske låter til en heidundranes lørdag!

Flash Brothers – Don’t Stop feat. Casey Barnes (Swanky Tunes Remix) House
Swanky Tunes er brennheite for tiden. Faller i smak?

John Modena & Y.A.N.O.U – It’s A Fine Day (Club Mix) Progressive
Progressivt på sitt beste. Solid!

Haley – Physical (Hardwell Remix) House
Kjenner umiddelbart at det rykker litt i føttene når jeg hører denne!

Dave Darell vs. Klingenberg – I Need A Dollar (Club Mix) House
Er personlig en stor Dave Darell-fan, sjekk denne ut – denne godteposens favoritt?

Hayley Parsons – Next Stop AU (Original Mix) House
Herlig sound, perfekt for lørdagen

Sean Kingston – Party All Night (DJ MTG & José Zapata Remix) +++

En remix fra 2 norske unggutter. DJ MTG har lenge produsert musikk mens José Zapata er mest kjent for sine DJ-ferdigheter. Hva syns dere om remixen? Jeg DIGGER det.

  Sean Kingston – Party All Night (DJ MTG & José Zapata Radio Edit) House / Kommers
Sean Kingston – Party All Night (DJ MTG & José Zapata Remix) House / Kommers

José Zapata @ Soundcloud
MTg @ Soundcloud

R.E.S.P.E.C.T. (Antoine Clamaran Remix) ++

Kriss One Vs Daft Punk – Instant Technologic (David Puentez Bootleg Mix) Progressive
RLP & Barbara Tucker – R.E.S.P.E.C.T (Antoine Clamaran Remix) House Hot
Groovenatics – Joy (Bingo Players Dub) House
Double U – Music By U Volume 1 (Soul Avengerz DUB SODA Mix) House
Axel Blender – Dix Sco (Original Mix) House

En liten beskjed til dere som ennå ikke har skjønt det; visse tegn fungerer IKKE i chatboxen, blant annet “&” – så skriv and, og eller noe annet istedet 🙂 Grunnen til at jeg sier det, er fordi ganske mange av dere har prøvd å skrive inn låtnavn, og failer da når det er mer enn en artist.