olander

Tro det eller ei, så er det snart ett og et halvt år siden Jeremy Olander har gitt ut noe på Pryda Friends. Det er svært pussig, med tanke på at han har drøssevis med godlåter som ligger der uten å ha blitt sluppet. I tillegg hadde låter som Evade, RiotsRypamont og Fairfax stor suksess så man skulle tro Prydz ville presse ut så mange slipp som mulig. Men ikke noen flere Olander-låter har kommet på PRYF, i stedet har Jeremy gitt ut en mengde gratis låter pluss et par slipp på andre labels som Toolroom og Cr2.

Let Me Feel er av de mer oppløftende låtene til Jeremy Olander. Litt i samme stil som Fairfax og Norrsken samt remixen hans av Adrian Lux’ Fire. Låta har et særegent hook som sammen med det beste vokalsamplingen Jeremy noensinne har gjort, gjør låta utrolig fengende. Selv om jeg er svakere for de mørkere og tyngre låtene hans så kan jeg ikke unngå å digge denne låta. Håper og tror denne når høyt og for alvor setter Olander på kartet – progressive house trenger det!


Beatport

11 Responses to Jeremy Olander – Let Me Feel

 1. heutZe says:

  Hvis dere liker låta like mye som meg så har dere råd til å betale de 20 kronene det koster å laste ned låta.

  Har dere ikke 20 kroner å bruke på musikk så finnes det muligheter å finne låta på nettet, men det må dere klare uten vår hjelp.

 2. Larr says:

  Then stop with download links overall, retards.

 3. remmis says:

  hah. dust larr
  -Sykt deilig sang! Den skal kjøpes med en gang.

 4. magne says:

  Finnes mange blogger som poster ny housemusikk, det som er unikt med dere er at dere skriver på norsk og gir download links. Hvorfor stoppe med det som gjør dere unike, selv om 20kr ikke er allverden å bruke på en slik låt.

 5. Ritchie says:

  Fjäsk för Pryda Friends!

 6. z-dawg says:

  Noe av det beste jeg har hørt på lenge!

 7. zuuk says:

  Visst folk virkelig elsker musikk, så har de råd til å kjøpe en sang til ca 20kr.

 8. Samuel says:

  Support the artist and buy the song!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *